Cookies

Jag hade inget annat för mig i kväll än att baka kakor. Först tänkte jag äta upp lite av blockchokladen, men sen kom jag på att jag kunde baka med den istället. Men jag måste säga att det här inte var något höjdarrecept på baksidan av ICA’s ljusa blockchoklad direkt. Kakorna flöt ihop och blev riktigt sötsliskiga, fast ganska goda ändå. Men jag tänker inte skriva ut receptet, det finns säkert nåt mycket bättre recept på cookies någon annan stans.

3 reaktion på “Cookies

  1. Vilka fina kommentarer jag fick av dig! Tack. Jag svarar aldrig tillbaka på samma sida eftersom jag inte vet om du ser det. Jag såg att du tipsade om det där programmet, det ska jag verkligen titta på. är det svenskt? för jag brukade se den brittiska verisionen i irland. Det var superkul! Tack kära du. Jag saknar dig!

    • Hej Nina! Vad kul att du hittade hit! Nej, jag ska inte publicera bakboken. Den har jag mest för eget bruk men delar med mig några av recepten här :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *