After Eight Brownies

Dom här kakorna fick jag smaka för första gången när Camilla & Agneta bjöd mig på dom förra helgen. De var riktigt goda så därför bad jag om receptet. Brownisarna är enkla att göra, både till mysfika & fest!
Ingredienser
3 ägg
140 g flytande margarin
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1 msk vaniljsocker
1 krm salt

Garnering
Ca 20 bitar After Eight
Florsocker

Blanda vetemjöl, kakao och salt tills du inte ser några klumpar. Vispa ägg, vaniljsocker och socker på högsta fart i ett par minuter. Sänk hastigheten och tillsätt margarin och mjölblandningen. Vispa tills det blir en klumpfri smet. Slå upp smeten i en smord form, ca 20×30 cm. Grädda kakan i mitten av ugnen på 170 grader i 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i några minuter, lägg sedan på After Eight i ett jämnt lager och ganska tätt intill varandra. Kyl kakan och pudra på vaniljsocker när kakorna ska serveras. Lycka till!

4 reaktion på “After Eight Brownies

  1. Hej! Vi smakade dessa supergoda brownies när du var i Slite. Då smakade det som att du hade polkagrisar i glasyren. Hade du det eller är det after eighten som gjorde den så krispig?

    • Hejsan Carola!
      Det stämmer, det är after eighten som gör det mesta av mintsmaken. Men sedan krossade jag vanliga polkagrisar till fint pulver som jag strödde över browniesarna.
      Antagligen är det polkagrisarna som du upplevde som krispiga :)
      /Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *