Citrongrottor

imageIngredienser
4,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl socker
200 g smör eller margarin

Fyllning
Lemon Curd

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut 40 bullformar på en plåt. Skär smöret i bitar. Blanda de torra ingredienserna i en skål, använd gärna ballongvisp till detta så att det blandas väl. Blanda nu ihop mjölblandingen med smöret tills det blir en deg. Sedan delar du degen i 40 delar som du rullar till bollar. Lägg varje boll i en bullform. Gör ett hål i varje boll med ett mjölat finger. Häll i en halv tesked curd i varje grotta. Grädda mitt i ugnen i 18 minuter. Lycka till!

2 reaktion på “Citrongrottor

  1. Hej, jag hittade precis din blogg. Så mycket fint du har gjort och gott!
    Gillade dig i hela sverige…. Tänker fortsätta titta in hos dig då och då! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *