After Eight Brownies

En väldigt god och saftig brownie som passar perfekt som julkaka, men även till fikat året om! Kakan skärs i samma storlek som after eight-chokladen, vilket gör att det blir en härlig och lagom stor munsbit.bild

Ingredienser
3 ägg
140 g flytande margarin
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
Garnering
Ca 20 bitar After Eight
Krossade polkagrisar
Blanda vetemjöl, kakao och salt tills du inte ser några klumpar. Vispa ägg, vaniljsocker och socker på högsta fart i ett par minuter. Sänk hastigheten och tillsätt margarin och mjölblandningen. Vispa tills det blir en klumpfri smet. Slå upp smeten i en smord form, ca 20×30 cm. Grädda kakan i mitten av ugnen på 170 grader i ca 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i några minuter, lägg sedan på After Eight i ett jämnt lager och ganska tätt intill varandra. Strö över krossade polkagrisar och skär till sist kakan i bitar.

En reaktion på “After Eight Brownies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *